Udeliv

På Friplejehjemmet Sct. Kjeldsgården mener vi, at det er en menneskeret at have mulighed for frisk luft og adgang til natur hver dag. 

Plejehjemmet er indrettet således, at der fra alle fællesrum er udsigt til grønne marker samt direkte udgang til vore store terrasser og dejlige have. 

Beboerne kan gå ture i vores dejlige afgrænsede have, hvor der er mulighed for at gå ture på stisystemet eller græsplænen. Komme forbi blomsterne og sanse dufte og farver og plukke en buket. Om sommeren kan der plukkes bær og frugter, eller tomater fra drivhuset. Der er også mulighed for at gå en tur over til hønsene og fodre dem eller hente æg. 

Man kan også vælge at sidde og nyde udsigten fra terrassen under parasollen. På de varme dage nyder vi gerne maden og kaffen udenfor på enten terrassen eller i vores campingvogn som står i haven. 

Ofte tager vi en køretur ud i det blå med vores bus eller på vores cykler og ser, hvordan landskabet ændrer sig med årstiderne. Turen kan også gå til fjorden eller havet, hvor erindringer fra en svunden tid vækkes.

I vores orangeri har vi næsten dagligt aktiviteter, hvor vi kan sidde lunt indendørs uanset, hvordan vejret er udenfor og nyde varmen fra brændeovnen eller solens stråler varme.

 


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.